×

Leasen bij LeasePlotter.nl

Wil je een plotter leasen? Maar weet je nog niet precies wat je kan verwachten als je kiest voor leasen bij LeasePlotter.nl? Hieronder vind je alle informatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent!

Het bestelproces gaat volledig automatisch en neemt ongeveer 5 minuten van jouw tijd in beslag. Als je tijdens het bestelproces vragen hebt of liever telefonisch een bestelling plaatst, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 030 – 202 00 94. Wij komen graag met je in contact!

Stap 2: Volume en looptijd bepalen

Nu je weet welke plotter het meest geschikt is voor jouw bedrijf kan je het volume per maand en de looptijd gaan bepalen. 

Maak je geen zorgen, je kan het volume per maand en de looptijd van het leasecontract tussentijds aanpassen binnen de onderstaande mogelijkheden die wij aanbieden. De afrekening van extra inkt en papier gaat op jaarbasis.

Looptijd: 36, 48 of 60 maanden. 
Volume: 40m2, 60m2, 80m2, 100m2 of 120m2 per maand.

Stap 4: Het leasecontract

Aan de hand van jouw bedrijfsgegevens, de gekozen plotter, de looptijd en het volume dat je maandelijks wilt gaan printen wordt er automatisch een leasecontract opgesteld.

Lees het leasecontract door en schroom niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Zodra je akkoord bent gegaan met de voorwaarden kan je het leasecontract digitaal ondertekenen. Dit is voor ons de bevestiging dat jij het leasecontract wilt aangaan.

Een maand gratis een plotter leasen!

Bij het afsluiten van een leasecontract bij LeasePlotter.nl!

Bekijk onze plotters

Bekijk ons aanbod

Wij bieden een ruime keuze aan technische plotters voor elk type verbruik. Bekijk ons assortiment en geef je voorkeuren aan in de keuzehulp om een passend systeem te selecteren die je direct online en zonder poespas kunt leasen.

Inkt, papier, printkoppen, service, support, bezorging en installatie, bij LeasePlotter.nl lease je All-In zonder verassingen!

Bekijk onze plotters

LeasePlotter

Damzigt 9
Bedrijvenpark Oudenrijn
3454 PS De Meern
Routebeschrijving

info@leaseplotter.nl
030 – 202 00 94

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.